073 – 599 1381       info@dlocks.nl

Dlocks opent alle deuren!

Dlocks zorgt voor uw complete toegangsbeheer

Van binnendeursloten tot smartlocks, Dlocks is jouw partner op het gebied van hang- en sluitwerk en elektronische sloten.

Laat Dlocks u adviseren of koop de producten direct in onze shop.

DLocks deur concepten

 

DLocks werkt met 3 voordeur concepten. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van deur- en kozijnbouw, onder de naam van G.A Danklof Timmerfabriek, kan DLocks nu voor iedereen een passende oplossing bieden.
We werken met drie verschillende concepten. Concept I bevat een normale driepuntssluiting en deze wordt in concept III uitgebreid tot een compleet automatisch slim slot. Daarnaast zijn de concepten op zowel nieuwe deuren als op bestaande deuren toepasbaar.

?

Deur concept I

In concept I wordt uw bestaande deur voorzien van een SKG*** driepuntssluiting. Hiervoor moet uw bestaande voordeur in worden gefreesd. 
?

Deur concept II

Deur concept II is een uitbreiding op concept I. Hierbij wordt de normale driepuntssluiting vervangen door een automatische driepuntssluiting met of zonder paniekfunctie.
?

Deur concept III

Ten slotte het derde deur concept. Hierbij worden eerdere concepten aangevuld met een motorslot die in de voordeur wordt gefreesd. Deze automatische sluiting maakt het mogelijk uw deur op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen.

Deurconcept I

Wat is een driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting (ook wel een meerpuntssluiting genoemd) is een normaal slot met vergrendeling op drie plekken (in het midden bij het beslag, boven en onder). U kunt met één beweging uw deur stevig af sluiten. Dit komt doordat de drie haken zich vastklemmen in het kozijn. Dit bevordert niet alleen de veiligheid, maar doordat de meerpuntssluiting uw deur recht trekt, zal u ook minder last van tocht hebben.

 

Waarom kiezen voor een driepuntssluiting?

Een normaal slot vergrendelt de deur enkel in het midden, waardoor er twee zwakke plekken op de deur aanwezig zijn, namelijk boven en onder. Wanneer een inbreker de ruimte kan vinden om een koevoet tussen deur en kozijn te plaatsen kan de deur eenvoudig worden opengebroken. Vooral bij oudere huizen wordt er gekozen voor twee opzet stukken (nachtsloten) als oplossing voor dit probleem. Deze kunnen echter alleen van binnen worden bediend waardoor u uw huis niet compleet veilig kunt afsluiten, als u weg bent. De driepuntssluiting werkt als een normaal slot, maar wel met het voordeel van vergrendeling op drie plaatsen en kan ook van buitenaf worden bediend.

 

Wij werken met de driepuntssluitingen van GU.

Onze monteurs installeren de veilige driepuntssluiting, een SKG veilige cilinder en beveiligd deurbeslag met kerntrekbeveiliging op uw deuren. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken om de inbraakveiligheid van uw woning. Indien gewenst geven onze monteurs u uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud van de meerpuntssluiting.

 

Wat krijgt u?

 • Demontage en afvoer van uw oude hang- en sluitwerk
 • Infrezen GU driepuntssluiting
 • Montage veiligheidscilinder met boorbeveiliging
 • Bevestiging veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging
 • Uitgebreid advies over gebruik en onderhoud
veilige sloten-skg-meerpuntsluiting-inbraakwerend

Deurconcept II

Wat is een automatische meerpuntssluiting?

Bij de automatische driepuntssluiting komen bij het sluiten van de deur automatisch twee schoten naar buiten.Wanneer u van huis gaat kunt u uw deur zonder op slot te draaien op 2 plaatsen vergrendelen(boven en onder). Daarnaast kan er met de sleutel de derde nachtschoot in worden gedraaid. In deze situatie kan het slot van binnenuit niet meer worden geopend met de deurkruk. Door het uitschakelen van de krukfunctie wordt een grotere mate van inbraakveiligheid bereikt.

 

De paniekfunctie

Hetzelfde slot kan met een paniekfunctie worden besteld.Dit houd in dat bij het sluiten van de deur ook de nachtschoot in het midden van de deur automatisch wordt uitgeworpen (op slot gaat). Met het vervallen van de mogelijkheid om de paniekfunctie van het slot uit te schakelen voldoet dit slot aan de EN179 en 1125 vluchtwegnormeringen die worden voorgeschreven in het bouwbesluit.

 

Waarom kiezen voor een automatische driepuntssluiting?

Omdat veel mensen vergeten de deur met de sleutel opslot te draaien bij het verlaten van het huis, hebben inbrekers vrij spel. Dankzij de automatische driepuntssluiting vergrendeld de deur zich op minimaal 2 plekken (3 bij panieksluiting).Daarnaast heeft het de voordelen die een normale driepuntssluiting heeft, zie concept I.

 

Wat krijgt u?

 • Demontage en afvoer van uw oude hang- en sluitwerk
 • Infrezen GU automatische driepuntssluiting
 • Montage veiligheidscilinder met boorbeveiliging
 • Bevestiging veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging
 • Uitgebreid advies over gebruik en onderhoud
 • (Uitbreiding tot paniekfunctie)

Deurconcept III

Ten slotte het derde deur concept. Hierbij worden bovenstaande concepten aangevuld met een motorslot die in de voordeur wordt gefreesd. Deze automatische sluiting maakt het mogelijk uw deur op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. het openen van de deur:

 • Tag/Pas
 • Smartphone
 • Afstandsbediening
 • Code
 • Vingerscan

Wat krijgt u?

 

 • Demontage en afvoer van uw oude hang- en sluitwerk
 • Infrezen GU automatische (paniek) driepuntssluiting
 • Montage motorslot
 • Montage veiligheidscilinder met boorbeveiliging
 • Bevestiging veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging
 • Uitgebreid advies over gebruik en onderhoud
 • Keuze uit een van bovenstaande mogelijkheden

 

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

smartlock-domotica-slot-tags-ontgrendelen-skg-dlocks

Over Dlocks

Dlocks is onderdeel van timmerfabriek GA Danklof. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van produceren, monteren en beveiligen van deuren en ramen, kunnen wij u het juiste hang- en sluitwerk advies geven.

Deurbeslag online bestellen

Wij hebben diverse soorten deurbeslag. Deurbeslag is een belangrijk onderdeel van elk interieur en exterieur. Het is niet alleen functioneel, maar kan ook de uitstraling van een ruimte beïnvloeden. Deurbeslag omvat alle onderdelen die nodig zijn om een deur te openen, sluiten en vergrendelen, zoals deurkrukken, sloten, scharnieren en rozetten. Een kijkje nemen in ons assortiment is altijd de moeite waard.

Op zoek naar raambeslag?

We hebben in ons assortiment raambeslag buitendraaiend, raambeslag voor draai kiepraam, raamuitzetters, espagnolet en meer. In dezelfde stijl kun je bovendien ook deurbeslag kopen. Zo breng je gemakkelijk eenheid aan in je interieur.

Kan je het juiste deur-of raambeslag niet vinden, neem dan contact met ons op , dan helpen we je graag verder. Onze shop wordt binnenkort verder uitgebreid.

Voor het uitkiezen van het raambeslag zijn een aantal dingen belangrijk.
Ten eerste wil je dat het raambeslag goed tegen regen, ijs en sneeuw kan. Een raamsluiting, raam espagnolet of raam uitzetters moet hier goed tegen kunnen, zodat je lekker je woning kan luchten ook al regent het of vriest het. Met raambeslag van Dlocks ben je verzekerd van kwaliteit.

Veiligheidsbeslag

Beveiliging kan ook een rol spelen, afhankelijk van waar jouw woning of het raam zich bevindt. Én hoe belangrijk je het vindt. Wij hebben raamsluitingen met een slot. En ook raamsluitingen met sloten en SKG keurmerk.

Slimme sloten

Soms mogen deuren altijd voor iedereen open gaan, maar er zijn misschien ook deuren die op bepaalde tijden of voor bepaalde personen gesloten moeten blijven. Slimme deursloten zijn elektrische sloten die je kan openen en sluiten met een mobiele telefoon, pincode, tag of afstandsbediening.

Ervaar het gemak dat de deur automatisch wordt geopend als je richting de deur loopt of sleutelloze toegang zodat jeje geen zorgen meer hoeft te maken over verloren sleutels. Je geeft de slimme sloten verschillende rechten en beheert dit binnen een gemakkelijk systeem.

Toegangsbeheer voor uw bedrijf

Het toegangsbeheer kun je gemakkelijk regelen met electronische sloten. Een slim deurslot geeft meer veiligheid, meer gebruiksgemak en inzicht. Je geeft toegang met tag, druppel of smartphone. Via pc of app kan er per medewerker aangeven wie, waar en wanneer toegang heeft.