Dlocks opent alle deuren!

Dlocks zorgt voor uw complete toegangsbeheer

Van binnendeursloten tot smartlocks, Dlocks is jouw partner op het gebied van elektronische sloten en hang- en sluitwerk.

Laat Dlocks u adviseren of koop de producten direct in onze shop.

toegangsbeheer-ontgrendelen met tag of pas- slim deurslot-elektrisch deurslot-smartlock-ces

Ontgrendelen met tag of pas voor zakelijk of particulier

 

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, het toegangsbeheer wordt makkelijk met onze slimme sloten.  Via een online beheerders platform kunt u overzichtelijk bijhouden wie, wanneer en waar binnen is geweest. Het is eenvoudig om nieuwe sleutels, in de vorm van een tag of pas, toe te kennen aan uw personeel. Wanneer u de tag of pas tegen het slot aanhoudt zal de deur zich ontgrendelen. Op iedere “sleutel” kunt u meerdere deuren toevoegen. Hierdoor heeft u geen volle sleutelbos meer, maar slechts de tag of pas.

Ook voor de particuliere markt is het ontgrendelen met tag of pas een uitkomst. Meestal wordt gebruik gemaakt van de tag. Ouders zien er wel de voordelen van in. Zo hoeft er niet een slot vervangen te worden, wanneer een sleutel verloren wordt. Bij verlies of diefstal van een tag is het heel eenvoudig om deze digitaal te verwijderen en een nieuwe aan te melden, waardoor een nieuw slot aanschaffen niet nodig is.

Voordelen van ontgrendelen met tag of pas

 

 • geen volle sleutelbos meer
 • eenvoudig toevoegen of verwijderen van nieuwe ‘sleutels’
 • toegangsbeheer
 • meerdere deuren openen met 1 pas of tag
 • bij verlies of diefstal geen nieuw slot nodig
 • tijdsbesparing; snel openen van de deur
ontgrendelen met smartphone slot-nuki-smart lock-wifi slot-bluetooth deurslot-bluetooth slot- ontgrendelen op afstand

Ontgrendelen met smartphone

 

Ontdek nu de mogelijkheden met betrekking tot het ontgrendelen van uw deur op afstand. Door middel van een app kunt u uw deur, eventueel op afstand, ontgrendelen met uw smartphone. Hiervoor is de Nuki Smart lock het ideale slot voor de particulier.

Het filmpje laat zien hoe ontgrendelen met smartphone in zijn werk gaat. De installatie van de Nuki smart lock is eenvoudig, iedereen kan het! Daarnaast geeft het ontgrendelen met smartphone veel gebruiksgemak, controle en mogelijkheden.

De app die u nodig heeft is eenvoudig te downloaden in de app store (ios en android). Zodra u de app heeft gedownload is het meteen klaar voor gebruik!

 

Controle over wie, wanneer naar binnen kan

Ontgrendelen met smartphone zorgt ook voor controle. U kunt eenvoudig via de app toezicht houden over wie, wanneer naar binnen is geweest. Daarnaast is het erg eenvoudig een digitale sleutel aan iemand te geven die regelmatig bij u naar binnen moet. Dit voorkomt grote sleutelbossen en onnodige sleutels in omloop. Hierdoor is dit systeem ook erg geschikt voor instellingen als bijvoorbeeld thuiszorg en verenigingen.

elektrisch slot-ces-dlocks-smartlock-slimme sloten-ceseasy
deurkruk met vingerscan-biometrisch-slot-domotica-dlocks-slimme-sloten-slot-smartlock

Ontgrendel uw voordeur met de vingerscan

Voor zowel bedrijven als voor particulieren adviseren wij vingerscan sloten, u raakt nooit meer uw sleutel kwijt, want deze draagt u altijd bij u. Uw vinger is uw sleutel. Op iedere vingerscan kunnen drie beheerders worden toegevoegd en in totaal 100 vinger afdrukken.

 

Ontgrendelen met vingerscan

Om uw deur te ontgrendelen met vingerscan hoeft u alleen maar uw vinger op de lezer te houden. Daardoor heeft u geen sleutel meer nodig. Het past op zowel links- als rechts openende deuren en vervangt de cilinder met sleutel. De cilinder van het vingerscan slot bestaat uit 2 gedeelten, de binnenkant met geïntegreerde relais en de buitenkant met geïntegreerde vingerafdruklezer. De  binnenkant kant vanaf de buitenkant niet worden benaderd. Communicatie tussen de binnen en buitenkant is beschermd met een 256-bit Roling code waardoor hacken zo goed als onmogelijk is. Daardoor is de cilinder van het vingerscan slot veilig op digitaal gebied.

Voordelen van de vingerscan

 

 • geen sleutels meer nodig
 • stand alone
 • gebruiksvriendelijk
 • moderne uitstraling
 • voor binnen en buiten
Codex vingerscan en code cilinder DLocks

Ontgrendelen met code

 

Ontgrendelen met code wordt steeds vaker gebruikt, zowel zakelijk als particulier. Wilt u geen sleutel meer gebruiken om de deur te ontgrendelen, dan is een code slot een perfecte oplossing. Met verlicht toetsenbord zodat u in het donker gemakkelijk de code kunt intoetsen.

 

Ontgrendelen met code

Ontgrendelen met code slot wordt steeds vaker gebruikt als deurslot omdat mensen de deur willen ontgrendelen zonder dat ze daar een sleutel voor nodig hebben. Dit slot beschikt over een schuifklep zodat het een onopvallend slot is. Het verlichte toetsenbord zorgt ervoor dat je ook in het donker eenvoudig de code kunt intoetsen om de deur te openen. Je kunt 10 verschillende codes gebruiken, dit maakt het heel eenvoudig om iemand tijdelijk toegang te geven. Zodra iemand geen toegang meer heeft verwijder je de code. Ontgrendelen met code is ook voor particulier gebruik geschikt.

Controle over wie, wanneer naar binnen kan

Ontgrendelen met smartphone zorgt ook voor controle. U kunt eenvoudig via de app toezicht houden over wie, wanneer naar binnen is geweest. Daarnaast is het erg eenvoudig een digitale sleutel aan iemand te geven die regelmatig bij u naar binnen moet. Dit voorkomt grote sleutelbossen en onnodige sleutels in omloop. Hierdoor is dit systeem ook erg geschikt voor instellingen als bijvoorbeeld thuiszorg en verenigingen.

Voordelen van ontgrendelen met code

 

 • veiligheid
 • geen sleutels meer nodig
 • eenvoudig te installeren
 • gebruiksgemak
 • kan op bestaande deur

Over Dlocks

Dlocks is onderdeel van timmerfabriek GA Danklof. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van produceren, monteren en beveiligen van deuren en ramen, kunnen wij u het juiste hang- en sluitwerk advies geven.

Deurbeslag online bestellen

Wij hebben diverse soorten deurbeslag. Deurbeslag is een belangrijk onderdeel van elk interieur en exterieur. Het is niet alleen functioneel, maar kan ook de uitstraling van een ruimte beïnvloeden. Deurbeslag omvat alle onderdelen die nodig zijn om een deur te openen, sluiten en vergrendelen, zoals deurkrukken, sloten, scharnieren en rozetten. Een kijkje nemen in ons assortiment is altijd de moeite waard.

Op zoek naar raambeslag?

We hebben in ons assortiment raambeslag buitendraaiend, raambeslag voor draai kiepraam, raamuitzetters, espagnolet en meer. In dezelfde stijl kun je bovendien ook deurbeslag kopen. Zo breng je gemakkelijk eenheid aan in je interieur.

Kan je het juiste deur-of raambeslag niet vinden, neem dan contact met ons op , dan helpen we je graag verder. Onze shop wordt binnenkort verder uitgebreid.

Voor het uitkiezen van het raambeslag zijn een aantal dingen belangrijk.
Ten eerste wil je dat het raambeslag goed tegen regen, ijs en sneeuw kan. Een raamsluiting, raam espagnolet of raam uitzetters moet hier goed tegen kunnen, zodat je lekker je woning kan luchten ook al regent het of vriest het. Met raambeslag van Dlocks ben je verzekerd van kwaliteit.

Veiligheidsbeslag

Beveiliging kan ook een rol spelen, afhankelijk van waar jouw woning of het raam zich bevindt. Én hoe belangrijk je het vindt. Wij hebben raamsluitingen met een slot. En ook raamsluitingen met sloten en SKG keurmerk.

Slimme sloten

Soms mogen deuren altijd voor iedereen open gaan, maar er zijn misschien ook deuren die op bepaalde tijden of voor bepaalde personen gesloten moeten blijven. Slimme deursloten zijn elektrische sloten die je kan openen en sluiten met een mobiele telefoon, pincode, tag of afstandsbediening.

Ervaar het gemak dat de deur automatisch wordt geopend als je richting de deur loopt of sleutelloze toegang zodat jeje geen zorgen meer hoeft te maken over verloren sleutels. Je geeft de slimme sloten verschillende rechten en beheert dit binnen een gemakkelijk systeem.

Toegangsbeheer voor uw bedrijf

Het toegangsbeheer kun je gemakkelijk regelen met electronische sloten. Een slim deurslot geeft meer veiligheid, meer gebruiksgemak en inzicht. Je geeft toegang met tag, druppel of smartphone. Via pc of app kan er per medewerker aangeven wie, waar en wanneer toegang heeft.