073 – 599 1381       info@dlocks.nl

Dlocks opent alle deuren!

Dlocks zorgt voor uw complete toegangsbeheer

Van binnendeursloten tot smartlocks, Dlocks is jouw partner op het gebied van hang- en sluitwerk en elektronische sloten.

Laat Dlocks u adviseren of koop de producten direct in onze shop.

Over ons

Elektrische sloten

In het digitale tijdperk veranderd bijna alles. Fietsen worden E-bikes en auto’s worden aangesloten aan het elektriciteitsnet. Sloten daarentegen zijn sinds het uitvinden ruim 4000 jaar geleden in het oude Egypte nauwelijks veranderd. DLocks vindt dat het tijd is voor verandering en biedt daarom voor zowel de particuliere als de zakelijke markt slimme en elektrische sloten aan.

Domotica sloten, elektrische sloten

Als aanbieder van elektrische sloten, zijn wij ervan bewust dat steeds meer handelingen elektronisch worden verricht. Daarom is het mogelijk om onze sloten toe te voegen aan uw domotica omgeving. Naast het sleutelloos vergrendelen biedt uw elektrische slot de mogelijkheid om de deur op afstand te ontgrendelen.

Ervaring op gebied van hang- en sluitwerk voor deuren en ramen

De jarenlange ervaring op gebied van het produceren, monteren en beveiligen van deuren en ramen zorgt ervoor dat u het juiste hang-en sluitwerkadvies krijgt. Van een dievenklauw tot veilige cilinders en zelfs het sleutelloos vergrendelen van uw woning of kantoor geheel verzorgd door DLocks. Dankzij onze ervaring weten wij als geen ander dat er altijd een passende oplossing is.

Degelijk en veilig

Ieder huis moet veilig zijn, zowel brandveilig als inbraak veilig. Daarom adviseren wij ieder huis of bedrijf degelijke sloten met de nodige keurmerken of beveiligingsniveau.