073 – 599 1381       info@dlocks.nl

Dlocks opent alle deuren!

Dlocks zorgt voor uw complete toegangsbeheer

Van binnendeursloten tot smartlocks, Dlocks is jouw partner op het gebied van hang- en sluitwerk en elektronische sloten.

Laat Dlocks u adviseren of koop de producten direct in onze shop.

CESentry systeem

Cloudgebaseerd sluitsysteem
CESentry is een cloudgebaseerd, elektronisch sluitsysteem. Het bestaat uit een gebruiksvriendelijk management platform en moderne sluit- en toegangsapparaten. De installatie en het beheer van het systeem vinden plaats via de CESentry AdminApp of de CESentry-webclient. De toegangsrechten worden veilig in de cloud beheerd en opgeslagen. De sluitapparaten worden naar keuze met de CESentry AccessApp of met RFID-media bediend.

Beslagen

Onze nieuwe langschild beslagen

 

Elegant ontwerp met een groot aantal functies
De elektronische beslagen met lange plaat zijn geschikt voor binnen en buiten. Met een minimale beslagdikte van 17,5 mm hebben ze een bijzonder slank design en passen ze harmonieus in het totaalbeeld van de deur.

 • Massief materiaal: afdekplaat en kruk zijn van roestvrij staal
 • Standaarduitvoering: roestvrij staal met zwarte leeseenheid. Optionele uitvoering in zwart
 • Eenvoudige montage
 • Met enkele handelingen kan de krukrichting (links/rechts) ter plekke worden gewijzigd
 • Montage zonder te boren, dankzij variabele bevestigingsposities
 • Weerbestendig
 • De beslagen zijn compatibel met alle FSB-krukken

Rozet beslagen

Voor binnendeuren

Het beslag is ideaal voor montage achteraf op deuren die voorheen puur mechanisch werden vergrendeld. Dankzij het compacte ontwerp, waarbij alle onderdelen zich aan de buitenkant bevinden, kan het bestaande beslag aan de binnenkant van de deur gebruikt blijven worden.

 • Geschikt voor massieve deuren en deuren met rozetbeslag
 • Eenvoudige installatie
 • Bestaand binnendeurbeslag kan gebruikt blijven worden

Dlocks zorgt voor
uw complete toegangsbeheer

Met onze electronische sloten bieden wij oplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt om zelf te kunnen bepalen wie en wanneer u toegang geeft tot uw pand. Waar de particulier het vaak eenvoudig wil hebben, is de zakelijke gebruiker juist op zoek naar uitgebreide mogelijkheden om het toegangsbeheer te kunnen regelen.

Ook voor divers hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht. Zo kunt u uw complete toegangsbeheer bij ons regelen.
Kijk gerust rond op onze website of bekijk ons aanbod in de webshop

Voor een offerte of advies kunt u contact met ons opnemen.

Electronische Cilinders

Draadloze cilinder voor elke deur

Mechanische cilinder eruit, elektronische cilinder erin.

De draadloze elektronische cilinders werken op batterijen en kunnen in een paar eenvoudige stappen in een bestaand slot worden geïnstalleerd en geprogrammeerd. Er hoeven geen structurele veranderingen aan de deur te worden aangebracht. De elektronische cilinders zijn optioneel verkrijgbaar met verhoogde inbraakbeveiliging en zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik.

Binnenin zijn onze cilinders voorzien van hoogwaardige, geavanceerde technologie, terwijl ze aan de buitenkant een kwalitatief en verzorgd uiterlijk hebben. Elegante materialen zoals mat geborsteld roestvrij staal en functionele onderdelen van hoogwaardig koper-beryllium staan voor productkwaliteit en zorgen voor een goede werking van de cilinder.

Verschillende ontwerpen en varianten maken het mogelijk om perfect op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

Functies smart lock

 De verschillende deuren in uw bedrijf hebben wellicht diverse functies. Soms mogen deuren altijd voor iedereen open gaan, maar er zijn misschien ook deuren binnen uw bedrijf die op bepaalde tijden of voor bepaalde personen gesloten moeten blijven. In dit geval is een slim slot ideaal. U geeft de slimme sloten verschillende rechten en u beheert dit binnen een gemakkelijk systeem. Zo kunt u ook inzicht krijgen in wie er waar naar binnen gaat.

Neem gerust contact met ons op voor advies.

CESentry systeem – Cloudgebaseerd sluitsysteem

CESentry is een cloudgebaseerd, elektronisch sluitsysteem. Het bestaat uit een gebruiksvriendelijke management platform en moderne sluit- en toegangsapparaten.
De installatie en het beheer van het systeem vinden plaats via de CESentry AdminApp of de CESentry-webclient. De toegangsrechten worden veilig in de cloud beheerd en opgeslagen. De sluitapparaten worden naar keuze met de CESentry AccessApp of met RFID-media bediend.

Geef vanaf elke plek toegang
Uw sluitapparaten en media zijn altijd up-to-date in de CESentry backend. Zodra een gebruiker de deur opent met de smartphone, worden de gebruikersrechten direct geüpdatet. Met de AdminApp kunt u de toegangsautorisaties van uw medewerkers overal ter wereld beheren.

compact-schild-smartphone-deur-open
Algemene afbeelding telefoon en knop
 • Sluitapparaten en RFID-media zijn bij levering al toegevoegd in de CESentry-backend
 • Mobile Access en RFID
 • Overal en met elk eindapparaat te bedienen
 • Geen software-installatie
 • Zonder server- en netwerkinfrastructuur
 • Snelle en draadloze montage op deuren
 • Systeemupdates worden op de achtergrond uitgevoerd

AdminApp en webclient

Ongeacht waar u zich bevindt. Met de AdminApp of de webclient verleent u eenvoudig rechten aan medewerkers, bezoekers of dienstverleners. Dankzij een intuïtief, cross-platform bedienconcept kunt u wijzigingen ook onderweg in de AdminApp of met de webclient op de pc of tablet uitvoeren.

 

• Systeembeheer: Toegangsrechten voor RFID-sluitmedia of mobiele eindapparaten aanmaken
• Configuratie en programmering van sluitsystemen
• Instellingen voor sluitapparaten beheren
• Gebeurtenissen uit de sluitapparaten bekijken
• Meerdere admins mogelijk
• CESentry cloud hosted by Vodafone

Jarenlange ervaring

DLocks is onderdeel van GA Danklof Timmerfabriek in Ammerzoden.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het produceren, monteren en het beveiligen van deuren en ramen, kunnen wij u het juiste hang- en sluitwerk advies geven. Naast de smart locks kunt u in de showroom ook diverse deuren en beslag bekijken.
Zo kunnen we een totaal plaatje voor u schetsen. De mogelijkheden met betrekking tot verschillende deur concepten kunt u hier bekijken. Neem gerust contact met ons op. 

Contactformulier

Voor informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of via onderstaande informatie.

DLocks is onderdeel van:

G.A Danklof Timmerfabriek
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden

073 - 599 13 81
info@dlocks.nl

Over Dlocks

Dlocks is onderdeel van timmerfabriek GA Danklof. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van produceren, monteren en beveiligen van deuren en ramen, kunnen wij u het juiste hang- en sluitwerk advies geven.

Deurbeslag online bestellen

Wij hebben diverse soorten deurbeslag. Deurbeslag is een belangrijk onderdeel van elk interieur en exterieur. Het is niet alleen functioneel, maar kan ook de uitstraling van een ruimte beïnvloeden. Deurbeslag omvat alle onderdelen die nodig zijn om een deur te openen, sluiten en vergrendelen, zoals deurkrukken, sloten, scharnieren en rozetten. Een kijkje nemen in ons assortiment is altijd de moeite waard.

Op zoek naar raambeslag?

We hebben in ons assortiment raambeslag buitendraaiend, raambeslag voor draai kiepraam, raamuitzetters, espagnolet en meer. In dezelfde stijl kun je bovendien ook deurbeslag kopen. Zo breng je gemakkelijk eenheid aan in je interieur.

Kan je het juiste deur-of raambeslag niet vinden, neem dan contact met ons op , dan helpen we je graag verder. Onze shop wordt binnenkort verder uitgebreid.

Voor het uitkiezen van het raambeslag zijn een aantal dingen belangrijk.
Ten eerste wil je dat het raambeslag goed tegen regen, ijs en sneeuw kan. Een raamsluiting, raam espagnolet of raam uitzetters moet hier goed tegen kunnen, zodat je lekker je woning kan luchten ook al regent het of vriest het. Met raambeslag van Dlocks ben je verzekerd van kwaliteit.

Veiligheidsbeslag

Beveiliging kan ook een rol spelen, afhankelijk van waar jouw woning of het raam zich bevindt. Én hoe belangrijk je het vindt. Wij hebben raamsluitingen met een slot. En ook raamsluitingen met sloten en SKG keurmerk.

Slimme sloten

Soms mogen deuren altijd voor iedereen open gaan, maar er zijn misschien ook deuren die op bepaalde tijden of voor bepaalde personen gesloten moeten blijven. Slimme deursloten zijn elektrische sloten die je kan openen en sluiten met een mobiele telefoon, pincode, tag of afstandsbediening.

Ervaar het gemak dat de deur automatisch wordt geopend als je richting de deur loopt of sleutelloze toegang zodat jeje geen zorgen meer hoeft te maken over verloren sleutels. Je geeft de slimme sloten verschillende rechten en beheert dit binnen een gemakkelijk systeem.

Toegangsbeheer voor uw bedrijf

Het toegangsbeheer kun je gemakkelijk regelen met electronische sloten. Een slim deurslot geeft meer veiligheid, meer gebruiksgemak en inzicht. Je geeft toegang met tag, druppel of smartphone. Via pc of app kan er per medewerker aangeven wie, waar en wanneer toegang heeft.